MATS LINDFORS FOTOGRAFI

PROFESSIONELL SKÄRGÅRDSFOTOGRAF - NATURFOTOGRAF - LANDSKAPSFOTOGRAF - I 25 ÅR

30 oktober 2010

Fallet höstlöv vilar på vassbädd

I måndags var jag ned ett tag till Kalvfjärden vid Tyresö-Brevik. För vilken gång i ordningen vet jag inte. Det borde kanske inte gå att ständigt ta nya bilder på samma plats. Men det är märkligt att det alltid går att hitta en ny infallsvinkel ändå. Eller rättare sagt, jag hittade flera. Det gick oväntat bra med fotograferingen trots total brist på inspiration. Att man bestämmer sig för att genomföra sin idé är det viktigaste. Inte känna efter hur man mår. Det spelar faktiskt ingen som helst roll. Jag blev garanterat nöjd när bilderna ramlade in i datorn efteråt. Undrar nästan om man inte vässar sin förmåga när motståndet känns som störst. Det gäller att övervinna det med att ta ännu bättre bilder. Det är viljan det handlar om.

2 kommentarer:

Inkan sa...

Himmel så vackert. Så enkelt - men så vackert. Ett enda höstlöv utgör skillnaden - ibland.

Kan du tänka dig- jag fixade en ny omgivning till min "Jämtland"-sida
Stort TACK för tips!
Det tog lite till och kändes krångligt innan jag listade ut vad jag kunde göra. Som t ex smala av den högra listen. Men två lister kunde jag inte trolla fram.

Men jag törs inte ge mig på min Inkan-blogg... inte än i alla fall.
Tycker nämliugen om den layout den har med känsla för havet.

Fotograf Mats Lindfors sa...

Tack Inkan!

Ja, vad fint att du fixade det. Men i Mac ser det ut som de stora bilderna hamnar lite långt in i spalten till höger. Men det kanske ska vara så ?