MATS LINDFORS FOTOGRAFI

PROFESSIONELL SKÄRGÅRDSFOTOGRAF - NATURFOTOGRAF - LANDSKAPSFOTOGRAF - I 25 ÅR

22 oktober 2013

Min fotografi säljer rekordbra i höst!

Jätteroligt! Min fotografi säljer rekordbra i höst. Höstarna har tidigare alltid fått bildförsäljningen till fototavlor att minska. Men glädjande nog inte detta år. Och just dom stora bilderna har gått bra i galleriet, numrerade i begränsad upplaga och signerade. Vi får se om det håller i sig när snön börjar falla. Hoppas det.

Förra veckan var hektisk. Jag hängde en utställning på ett företag på måndagen. Kontaktpersonen på konstföreningen blev helnöjd och många positiva kommentarer hördes. Jag hängde tjugo bilder. Femton i storleken 40 x 50 cm med vit ram där jag satte priset 1000 kr på osignerade med fri upplaga.  Tre bilder 70 x 100 cm,  printar hängda med klämmor och två ramade i svarta ramar 50 x 70 cm.

Min tanke var att bilderna med vita ramar ska vara lättplacerade och till ett överkomligt pris. Som kan bli spontanköpta utan så mycket funderingar. Vi får se om jag tänkte rätt.

Nedan, ett exempel, "Kallskärs hällar" med vit ram 1000 kr. Osignerad - fri upplaga. Välkommen att beställa och hämta i mitt galleri!


Skärgårdstavla med vit ram "Kallskärs hällar" från Stockholms skärgård - © fotograf Mats Lindfors

Inga kommentarer: