BLOGG MATS LINDFORS FOTOKONST

FOTOGRAF MATS LINDFORS BILDMARKNAD MED FOTOKONST & WEBBKUSTEN BILDBYRÅ

28 april 2010

Glad i city är ett undantagstillstånd för mig

Hade tänkt mig en nästan ledig dag hemma igår. Men så ringde en kund och ville hämta en fototavla till sitt företag. Serviceminded som jag är så förslog jag att jag skulle komma till honom med den.

På så sätt hamnade jag vid Norra Bantorget på den sena eftermiddagen. Och på ett strålande humör. Men då var det väl lika bra att promenera in i stormes öga och kolla hur läget var där. Var in i en jättestor fotoaffär och vred på några gluggar. Kanske ska skaffa någon ny lite senare i vår.

Drog vidare till Centalstationen och tittade lite i tidningar. Köpte Next Level och 10-tal. Next Level handlade om finsk fotografi och Helsinki School. Finskt foto verkar stå sig bra internationellt. Känns lite före Sverige på den punkten. I 10-tal hade Goro Bertz några riktigt fina bilder från Japan där han är verksam. Nöjd med mina nyförvärvade tidningar gled jag tillbaka hemåt i den avklingande rusningstrafiken.

Idag har jag hållit mig hemma tagit det lugnt och bara filat lite på ett par offerter. Tagit en tupplur och läst tidningarna. En riktigt skön dag med smak av försommar.

Inga kommentarer: