Mats Lindfors | Webbkusten fotografi - professionell natur och skärgårdsfotograf
tel: 076 205 17 50 e-post: mats@webbkusten.com
om fotograf mats lindfors

1288 inlägg från 2007

eller sök

BLOGG | NATURFOTOGRAF MATS LINDFORS FOTOKONST & BILDBYRÅ

FOTOKONST - BILDBYRÅ - DREV EGET FOTOGALLERI I STOCKHOLM I SJU ÅR

17 november 2010

Espen Tollefsen byggde berg hos Galleri Pang Pang

Det relativt nystartade Galleri Pang Pang vid Nytorget må vara litet men det rymmer nu ett helt berg från Nordnorge. Fotografen Espen Tollefsen var där och mätte för en tid sedan och från i fredags så reste sig ett berg i ena hörnet på galleriet. Det består av hundratals bilder med små utsnitt som har satts ihop till en skulle man kunna säga. Verket gav en mycket imponerande och mäktig upplevelse, havets obändiga krafter mot de hårda vresiga klipporna. Det var nästan så att kepsen blåste av.

De andra mindre bilderna var av ett lite annat slag i ett mer hanterbart format. Sammanbyggda av flera mindre bilder till nya spännande kompositioner. Helt klart en av de mer intressanta utställningarna denna höst i Stockholm. Men jag ska erkänna att jag är extra svag för just kustnära landskapsbilder. Utställningen håller på till den 5 december. Den är väl värd ett besök.

ett inlägg som jag rekommenderar

Skeppsvraket Swicks vid Trollskogen på norra Öland

 På hösten för åtta år sedan besökte jag skeppsvraket Swicks, en tremastad skonare som låg uppspolad på en strand nära Trollskogen på nordös...