Mats Lindfors | Webbkusten fotografi - professionell natur och skärgårdsfotograf
tel: 076 205 17 50 e-post: mats@webbkusten.com
om fotograf mats lindfors

1288 inlägg från 2007

eller sök

BLOGG | NATURFOTOGRAF MATS LINDFORS FOTOKONST & BILDBYRÅ

FOTOKONST - BILDBYRÅ - DREV EGET FOTOGALLERI I STOCKHOLM I SJU ÅR

07 februari 2019

Lyckad vinterfotografering i skärgården innan ovädret

Det är inte lätt att ta fina vinterbilder i Stockholms skärgård. Det beror främst på att det sällan är en riktig vinter med snö och is. Och när snön och isen infinner sig så ska också helst solen med fina moln på himlen visa sig. Det inträffar tyvärr allt för sällan.

I slutet på januari så hade jag tur med en fin vinterdag då jag kunde åka ut till Ingarö och Björnö för att fotografera. Snön låg vackert på klipporna och fjärden var blå med öppet vatten. Men molnen var inte alls med på noterna. Himlen var helt klarblå. Men det fick gå ändå. Och så var det där med fotspår i snön. Jag vill helst inte ha en massa fotspår från människor i bilderna. Men jag gjorde det bästa jag kunde för att försöka undvika dom. Eller så använde jag fotspår i kompositionen. Ibland kan det bli riktigt bra.

Jag blev mycket nöjd med fotograferingen och det blev flera riktigt fina vinterbilder från Stockholms skärgård. Klicka gärna på länken nedan så kan du se flera av de nya bilderna på min hemsida.

Se helst bilden i större storlek / beställ bilden på min bildmarknad

Snö på klipporna vid Björnö i Stockholms skärgård © fotograf Mats Lindfors Webbkusten

ett inlägg som jag rekommenderar

Skeppsvraket Swicks vid Trollskogen på norra Öland

 På hösten för åtta år sedan besökte jag skeppsvraket Swicks, en tremastad skonare som låg uppspolad på en strand nära Trollskogen på nordös...