BLOGG MATS LINDFORS FOTOKONST

FOTOGRAF MATS LINDFORS BILDMARKNAD MED FOTOKONST & WEBBKUSTEN BILDBYRÅ

27 april 2014

Oj, oj, vilken makalös kulturnatt det blev!

Oj, oj, vilken makalös kulturnatt det blev! Det var fullt drag i galleriet nästan hela tiden. Två minuter över 18.00 kom de första besökarna och två minuter över 24.00 gick de sista. Jag uppskattar att det kom över tvåhundra personer. Och vädret kunde inte ha varit bättre. Vilken stämning! Superlativen haglade över bilderna! Vilken härlig kulturnatt!

De flesta tog sig god tid att njuta av bilderna från Stockholm kring vattnet som var kvällens tema. Det blev mycket prat om bilderna både på svenska och engelska. Störst uppmärksamhet rönte bilden "Fullmåne över Mariaberget", bilden som inte höll på att bli av. Berättelsen om hur den bild blev till fick jag dra många gånger. Många uppskattade det speciella ljus som jag hade i de flesta motiv. Det är ju ljuset som är det viktigaste i bilderna. Och sedan ska ju mycket, mycket annat till också.

Har du öppet under nästa års kulturnatt också frågade några besökare, för i sådana fall så kommer vi tillbaka igen. Och gick därefter ut i vårnatten med stora leenden.

Se gärna bildspelet Stockholm staden vid vattnetEn hel del av bilderna från kulturnatten finns med där.

Insegling till Stockholm med vy över Slussen och Gamla Stan (klicka för större bild)

Inga kommentarer: