MATS LINDFORS FOTOGRAFI

PROFESSIONELL SKÄRGÅRDSFOTOGRAF - NATURFOTOGRAF - LANDSKAPSFOTOGRAF - I 25 ÅR

27 maj 2013

Välkommen - min nya kund Världsnaturfonden WWF

Det är med mycket stor glädje jag kan meddela att Världsnaturfonden WWF kommer att använda två av mina bilder från Stockholms skärgård i marknadsföringen av sin nya kampanj "Svenska Pärlor" - för att se till att naturen får ett fullgott skydd.

Så här skriver WWF: Sveriges natur är fantastisk. Men varken djur eller natur mår speciellt bra. Med Svenska Pärlor vill WWF engagera politiker och beslutsfattare att ta sitt ansvar och leva upp till givna löften om att möta globala mål om utökat skydd och skötsel av vår natur – inte som nu minska resurserna till skydd.

Den ena bilden, den översta, är fotograferad bara ett par kilometer från mitt hem, Kalvfjäden vid Tyresös Breviks-halvö. Där längst in i viken, vid Tyresö Slott, höll målarprinsen Prins Eugené till under somrarna för hundra år sedan med sitt landskapsmåleri. Så platsen har anor i bildkonsthistorien.

Facebookinlägget på WWS:s Facebooksida https://www.facebook.com/VarldsnaturfondenWWF med bilden från Rånö har redan fått över 16.000 gillare. Jätteroligt!

Lycka till med Svenska Pärlor WWF och ett stort tack!


Kalvfjärden vid Tyresö - foto Mats Lindfors
Solnedgång över Mysingen vid Rånö - på Världsnaturfondens Facebooksida - foto Mats Lindfors

Inga kommentarer: