MATS LINDFORS FOTOGRAFI

PROFESSIONELL SKÄRGÅRDSFOTOGRAF - NATURFOTOGRAF - LANDSKAPSFOTOGRAF - I 25 ÅR

04 november 2010

Vaknade alldeles för tidigt och kom på en idé

Vaknade alldeles för tidigt och behövde gå upp ett slag. Normalt så kan jag somna om bums. Men inte idag. Det började att snurra och spinna i huvudet medan kroppen var trött som ett sargat vrak. Det är då mina tankar kan fara som snabba ilande vindar mellan avgrunder och stålande idéer. Det finns nästan inga gränser.

Avgrunderna ska jag inte gå in på men den goda idén kan vara ett steg att ta i rätt riktning. Att vara sin egen då man får en idé är helt enkelt lysande. För det är bara att börja omedelbart. Inga motsträviga viljor som skall övertygas. Ingen styrelse som behöver ta ett beslut. Ingen chef som måste ge sitt godkännande.

Idén handlade om hur jag ska kunna gå vidare med mina bilder utan för landets gränser. Nu ska jag alldeles strax prova om idén är ett steg i rätt riktning.

Bilden här bredvig plåtade jag i lördags då jag gick på en gallerirunda och letade efter bra fotografi. Men jag hittade ingen på de platser där jag sökte. Jag börjar kanske att bli väl kräsen och endast det bästa är gott nog. Det är för många fotografer som inte når ända fram enligt min uppfattning. Jag börjar nästan att bygga upp en allergi mot de bilder som inte når högsta nivån.

2 kommentarer:

Lena Källberg sa...

Men jag tycker det ser ut som om du hittade ett alldeles utmärkt fotografi! Ett bra resultat av fotorundan, skulle jag säga.

Fotograf Mats Lindfors sa...

Tack Lena! Om ett halvt år så kan jag kanske se bilden med fräscha ögon. Inte riktigt nöjd med den tror jag. Svårt med egna nya bilder. Men lördagens Lars Lerin akvareller var magiska.