Mats Lindfors | Webbkusten fotografi - professionell natur och skärgårdsfotograf
tel: 076 205 17 50 e-post: mats@webbkusten.com
om fotograf mats lindfors

1288 inlägg från 2007

eller sök

BLOGG | NATURFOTOGRAF MATS LINDFORS FOTOKONST & BILDBYRÅ

FOTOKONST - BILDBYRÅ - DREV EGET FOTOGALLERI I STOCKHOLM I SJU ÅR

17 september 2010

Hade lite extra flyt med en ny bild från Slussen

I onsdags kväll så besökte jag Fotografiska som ligger vackert nere vid Stadsgårdskajen. När jag gick därifrån så tog jag omvägen via Slussen för att det var ett så fint ljus västerut och det var en så härlig kväll. Kameran hade jag som alltid med mig. Man kan ju aldrig veta när den behövs.

När jag kom fram till Slussen så sade min bildnervcentral ping och jag stannade till och tog ett par bilder. Senare framme vid studion så tog jag mig en titt på de bilder som jag nyss hade tagit och gjorde några skissbilder med olika beskärningar.

På förmiddagen, dagen efter, så hade jag träff i galleriet med en konstförening som i stort sett hade bestämt sig för vilken bild som skulle inköpas. Men så råkade dom få syn på den nytagna Slussenbilden och blev alldeles betagna. Ett par timmar senare kom ett telefonsamtal därifrån. Dom beställde den nya Slussenbilden. Vilket flyt! Plåtad och såld inom 18 timmar.

Bilden finns att beställa som högkvalitativ "fineart print" på min hemsida Mats Fotokonst - Stockholm i svartvitt.

Nästan alla bilder på min hemsida går att köpa/beställa som fotokonst på högkvalitativa fotoprintar. Jag har över tjugo års erfarenhet av att sälja printar som fotokonst. Drev ett eget galleri med min fotokonst på Södermalm I Stockholm i dryga sju år. Bilderna går att finna hela Sverige och i flera av världens länder.


Slussen med Katarinahissen i svartvitt 2010

ett inlägg som jag rekommenderar

Skeppsvraket Swicks vid Trollskogen på norra Öland

 På hösten för åtta år sedan besökte jag skeppsvraket Swicks, en tremastad skonare som låg uppspolad på en strand nära Trollskogen på nordös...